Unde gasesti cele mai frumoase ii?

Ia reprezinta o parte din costumul popular roamnesc femeiesc, iar in ultima perioada este din ce in ce mai in voga. 

Această piesa vestimentara a aparut si in colectiile marilor designeri prin stilul boho chic. Astfel, fotomodelele designerilor Galliano, Tom Ford sau Yves Saint Laurent au aparut purtand aceasta piesa traditionala romaneasca. O ie romaneasca, lucrata manual in Muntenia, l-a inspirat pe celebrul creator de moda Tom Ford atunci cand a imbracat-o pe cantareata Adele. Daca ia romaneasca a devenit un obiect vestimentar aproape obligatoriu in garderoba multor femei, in curand ai sumanul, purtat pe vremuri doar de familiile instarite, ar putea inlocui banalul pardesiu.

Cum sa porti si sa asortezi o ie?

Ia este a devenit o bluza foarte trendy, atat prin varietatea de aplicatii cat si prin formele acesteia, asa ca nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba :). Este o piesa romantica si vaporoasa si poate face orice tinunta chic daca este purtatat si accesorizata corepunzator. In plus, este potrivita oricarei tip de silueta si poate fi purtata atat cu piese elegante, cat si cu unele mai casual. 

Pentru o tinuta office, de birou ia poarte fi purtata cu o rochie tip creion si botine sau pantofi cu toc gros.

In timpul liber o poti purta cu o pereche de blugi sau pantaloni scurti de blugi o pereche de balerini sau sandale joase.

Ce sa nu porti niciodată cu o ie

Fiind o piesa clasica, acesta nu poate fi purtatat cu tot ce ne trece noua prin minte si avem impresia ca se potriveste de minune. Pentru ca are broderii si este voluminoasa, nu ar trebui combinata niciodata cu fuste cu volane sau pantaloni bufanti. Merge poate bine cu pantoloni/blugi skinny si fuste creion. Nu se asorteaza nici cu fuste cu imprimeu floral, pentru ca iti vei transforma tinuta intr-un costum popular. 

Alege-ti si tu ia preferata!

Dacă nu aveti deja astfel de piesa vestimentara acasa, acum este momentul sa va cumparati una! .

ii traditionale, ii traditionale romanesti, ii traditionale romanesti online, cumpara ii online, ii neagra

ii traditionale moderne, ie traditionala romaneasca



Resurse: http://www.fashion365.ro/ 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top